Pogled u budućnost

Capital Group je kompanija sa jasnom filozofijom, snažnim vrednostima i visokim etičkim standardima. Čvrsto verujemo da je poštovanje principa vrednosti ključ uspešnog poslovanja. Naši principi su utemeljeni na jasnoj viziji budućnosti, a naše suštinske vrednosti su ljudi, prvoklasni kvalitet i inovativnost.

Perspektiva je reč koja potiče od latinske reči ”prospicere”, što znači videti ili razabrati. Naše gledište, kada je u pitanju odabir poslova i partnera u oblasti distribucije, je pogled u budućnost. Tragajući za proizvodima i uslugama koji će našim klijentima pružiti najbolje ni jednog trenutka nismo imali dilemu da će naš izbor biti ono najinovativnije što današnja tehnologija može da ponudi.

Specifični klijenti i njihove specifične potrebe, kada su u pitanju bezbednost, zaštita i naučni rad, opredelili su nas da odaberemo najpouzdanije vodeće proizvođače rešenja, proizvoda, instrumenata i aparata za ove namene. Vrhunski kvalitet, inovativnost i bezbednost su atributi proizvoda i brendova koje smo odabrali da ponudimo svojim klijentima, kroz pouzdan regionalni sistem distribucije, prodaje i zastupanja, kao i postprodajne podrške.

Planove za budući poslovni razvoj počeli smo da realizujemo u 2013. godini, tokom koje smo investirali u izgradnju sopstvenog proizvodnog pogona za izradu vunenih filcanih tuljaka.